Inschrijven
Gegevens ouders

Partner 1

Partner 2

Ik heb opvang nodig voor mijn werksituatie. Dit wil zeggen dat ik kinderovang nodig heb:
Ik heb een problematische gezondheids- en/of zorgsituatie. Dit wil zeggen:

Gegevens kind

Opvangaanvraag

Startdatum opvang: Vanaf wanneer heb je opvang nodig? Rekening houdend met het zwangerschapsverlof en eventueel extra verlof. Kan je eventueel een periode overbruggen tot er ergens plaats is?

Opvangdagen: Welke dagen heb je opvang nodig? Onze kinderbegeleiders werken niet tijdens het weekend. Bovendien werken enkele kinderbegeleiders (onthaalouders) slechts 4 dagen per week. Noteer het zeker als je op woensdag (of een andere dag) eventueel zelf een oplossing kan vinden. Indien je flexibele dagen werkt of in de vakanties geen opvang nodig hebt, gelieve dit ook te noteren.

Opvanguren: Welke uren heb je opvang nodig? Onze kinderbegeleiders kiezen zelf welke uren ze werken, meestal is dit tussen 7.30 uur en 17.30 uur. Indien je flexibele uren werkt noteer je best het vroegste uur van brengen en het uiterste uur van afhalen.

Regio

Welke regio's in Mechelen, Willebroek, Puurs of Bornem zijn haalbaar voor jou? Hoe meer regio's je aanduidt, hoe meer kans we hebben om een opvangplaats te kunnen vinden, vermits er dan meer kinderbegeleiders in aanmerking komen.

Specificaties

Heb je er problemen mee dat een kinderbegeleider (of gezinsleden van hen) rookt? Zij mogen dit absoluut niet in bijzijn van de kinderen doen, maar wel buiten of in een andere ruimte.

Heb je er problemen mee dat een kinderbegeleider huisdieren heeft? De kinderbegeleider dient de richtlijnen van Kind en Gezin te volgen.

Opmerkingen

Als je zelf nog iets wil aanvullen of opmerken kan je dit hier noteren:

We wensen jullie veel succes met de zoektocht naar kinderopvang! Indien jullie een plaatsje hebben gevonden, vragen we ons op de hoogte te brengen zodat we jullie van de wachtlijst kunnen halen.

Bedankt voor de inzending!